Lees de e-mailnieuwsbrief van PWN
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Lees online
 
  PWN
 
Schoon drinkwater voor iedereen!
Water for Life maakt zich sterk voor schoon water en sanitaire voorzieningen in landen waar dat geen vanzelfsprekendheden zijn. En dat is hard nodig: zo'n één miljard mensen verspreid over de wereld hebben geen toegang tot schoon en veilig drinkwater. Vijf Nederlandse drinkwaterbedrijven waaronder PWN, zijn de initiatiefnemers van Water for Life en dat maakt deze stichting uniek.

Lees verder >>
 
 
Herfstactiviteiten in de duinen
Het is weer herfst! Lange boswandelingen maken, herfststukjes knutselen of paddenstoelen spotten, wie houdt er niet van? Voor het echte herfstgevoel organiseren onze bezoekerscentra allerlei leuke en educatieve activiteiten.

Lees verder >>
 
 
Hoe herkent u phishing berichten?
Phishing, het versturen van nepberichten, komt steeds vaker voor. Hoe kunt u zien of berichten die u uit naam van PWN ontvangt echt zijn of nep?

Lees verder >>
 
 
Volg ons en blijf op de hoogte
 
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram
 
Kookadvies, wat nu?
Misschien is het u wel opgevallen, dat een paar weken terug in andere delen van het land een kookadvies is afgegeven. Dit betekent dat deze klanten het kraanwater voor consumptie drie minuten moeten blijven koken. Waarom een kookadvies? Wij leggen het graag aan u uit.

Lees verder >>
 
 
Conditietest ruwwaterleidingen
Onlangs testte PWN de conditie van de zogenoemde ruwwaterleidingen. Dat deden we met een nieuwe techniek, waarbij met intelligente meetapparatuur de staat van de leidingen van binnenuit gecontroleerd werd.

Lees verder >>
 
 
Profielwerkstuk schrijven samen met PWN
Speciaal voor scholieren! Doe onderzoek naar PWN en haar unieke manier van water winnen. PWN heeft meerdere pakketten samengesteld met interessante onderwerpen voor verschillende profielen in alle richtingen. Onderzoek is mogelijk naar diverse belangrijke onderwerpen zoals duurzaamheid en waterschaarste.

Lees meer >> 
 
Stel zelf uw communicatie voorkeuren in
Wist u dat u zelf uw communicatie voorkeuren met PWN in kunt stellen? Zoals het ontvangen van sms-updates bij werkzaamheden en storingen. U regelt dit snel en eenvoudig in MijnPWN via Gegevens wijzigen.

Ga naar Mijn PWN >>
 
 
Contact                 Mijn gegevens                 Disclaimer                 Afmelden
  Deze e-mail is verzonden in opdracht van PWN, drinkwaterbedrijf en beheerder van de duinen in Noord-Holland.