Lees meer over hoe PWN de waterleidingen schoonhoudt Lees online
 
  PWN
 
PWNergy: Vol energie naar duurzaam drinkwater en natuur in topvorm
Het klimaat verandert en ook PWN heeft daar mee te maken. Tijdens lange periodes met bloedhete dagen moeten wij het water bijvoorbeeld extra koelen en hebben wij last van de verzilting die er in het IJsselmeer ontstaat. En tijdens periodes met zware regenval lopen onze kelders onder water. Het zijn zomaar een paar effecten van de klimaatverandering waar PWN oplossingen voor moet vinden.

Lees verder >>
 
 
 
Hoe houdt PWN de waterleidingen schoon?
PWN levert elk moment van de dag schoon en betrouwbaar drinkwater. Om die kwaliteit te waarborgen, moet het waterleidingnetwerk goed onderhouden worden. Dit doen wij onder andere door regelmatig de waterleidingen door te spoelen.

Lees verder >>
 
 
Kraamkamer in de duinen
Het is broedseizoen, ook in het Noordhollands Duinreservaat. De meest uiteenlopende vogelsoorten  strijken hier nu neer om hun nesten te bouwen en hun jongen groot te brengen. Sommige plekken in de duinen zijn daarom tijdelijk niet toegankelijk. Op andere plekken is het van groot belang rekening te houden met de broedvogels.  

Lees verder >>
 
 
 
De geschiedenis van ons drinkwater
PWN werd opgericht in 1920. Hoewel we vandaag de dag nog steeds drinkwater leveren en duinen beheren, is er een hoop veranderd in de loop der jaren. Wist u bijvoorbeeld dat Heiloo als eerste gemeente in Noord-Holland op 20 juli 1920 werd aangesloten op het leidingnet? En dat in 1965 de 200.000ste aansluiting werd gerealiseerd? En dat dit er in 2021 ruim 800.000 zijn?

Iedere donderdag houden wij #throwbackthursday op ons Facebook- en Instagramkanaal over de geschiedenis van ons drinkwater.
Foto winactie op Instagram
Volg jij ons al op Instagram? Binnenkort starten we met een fotowinactie #oogvoordeduinen waarmee je jouw unieke kijk op het duin met iedereen kunt delen. De mooiste foto maakt kans op een afdruk.

Volg PWN op Instagram >>
 
De klantvraag van...
Bij ons in Bussum is het drinkwater harder dan gemiddeld. Hoe kan PWN de hardheid beïnvloeden?, vraagt klant Jeroen de Bruijn zich af. Procestechnoloog Herman Smit van PWN geeft hier antwoord op.

Lees verder >>
 
 
 
Watertesten door Het Waterlaboratorium
Het water dat bij u uit de kraan komt moet altijd schoon en betrouwbaar zijn voor consumptie. Daarom laat PWN regelmatig de kwaliteit van het drinkwater testen door Het Waterlaboratorium. Voor zo’n drinkwatercontrole hebben wij uw medewerking nodig.

Lees verder >>
 
 
Let op verborgen lekkages
Een lekkage aan de waterleidingen in uw woning is niet altijd zichtbaar. Daardoor kan er ongemerkt veel water wegstromen, met een onnodig hoge drinkwaterfactuur als gevolg

Lees verder >>
 
 
Volg ons en blijf op de hoogte
 
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram
 
 
Contact                 Mijn gegevens                 Disclaimer                 Afmelden
  Deze e-mail verschijnt 6x per jaar en is verzonden in opdracht van PWN, drinkwaterbedrijf en beheerder van de duinen in Noord-Holland.